martes, 29 de abril de 2008

QUE FUERTE FUERTEEEE UN INSPECTOR EN CLASE!!!



Dia: 15.04.2008
Hora: 19:00h-20:30h
Lloc: Aula 010 de la Universitat Rovira i Virgili
Nom de l'inspector: XXX (Confidencial)
Assignatura:Anàlisi i Investigació educativa

Nenes que tenim visitaaaaaaa!!!jejej
Realment la visita de l'Inspector ha estat del més positiva. Eren molt els dubtes que teía al respecte, no sabia quina era la funció d'un inspector, com s'arriba a ser-ho, en qué consistia la seva tasca... i gràcies a aquesta visita els he pogut solventar.
La xerrada ha estat molt amena, oi? Ens hem presentat,ens ha parlat una mica d'ell, del seu itenerari professional, experiencies personals... (renoi si som xafarderes!!) pero el més positiu considero que ha estat la ronda de preguntes personalitzades de cada treball. És molt enriquidor conèixer persones amb aquesta experiència que et puguin parlar del món laboral real, que traslladin les seves experiències del carrer a la nostra aula. Això sí que és motivador!

He de confesar, que ha canviat molt la imatge que tenía en vers aquesta figura, en poques paraules, al no conèixer gaire cosa sobre ella, només sabia que donava por, ara ja se una mica més; a part de donar por als centres, mestres, pedagogs... es dediquen a controlar, supervisar, avaluar i assessorar (NO M'EXTRANYA QUE DESPRÉS HI HAGI ATUR!huuuuum!!! XD)

En definitiva: Valoro aquesta "activitat" de forma molt positiva ja que la seva visita ha estat molt agradable i ens ha ajudat en la nostra investigació.



No hay comentarios: